Відбулася обласна конференція комітетів служіння (фото)

Понад 170 учасників прибуло на обласну конференцію комітетів служінь різних напрямків, яка пройшла в суботу, 30 березня 2019 року. Цього року обласною пасторською радою було затверджено 12 комітетів: комітет благовістя, дитячого та підліткового служіння, молодіжного служіння, сестринського служіння, сімейного служіння, соціального служінь, комітет зовнішньої місії, інформаційний комітет, музичний комітет, організація нових церков та комітет християнської освіти.

Привітальним словом і проповіддю Слова Божого поділився голова обласного об’єднання Вузій В.М. Також брати і сестри прослухали духовно-повчальну лекцію на тему «Дари Духа Святого», яку провів викладач та декан Вінницького Регіонального Біблійного Коледжу Бабій А.А.

Після загального зібрання учасники розійшлись по групах з головуючими комітетів, де були проведені бесіди стосовно подальшого розвитку та покращення служіння в помісних церквах та регіонах області. Після чого головуючі комітетів короткими виступами поділились своїм баченням в розвитку служінь у нашій області.

Подяка Богу за братів та сестер, які присвятили своє життя на служіння Йому. Будемо молитися, щоб Господь допоміг здійснювати працю Божу, нехай здійснюється воля Його.

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті