Сергій на навчанні в ЗСУ

Сергій: війна на власні очі

Вітаю вас, брати та сестри. Мене звати Сергій, мені 33 роки. Хочу поділитися з вами переживаннями та змінами, які прийшли в моє життя після 24.02.2022 р. Прийшла війна в нашу країну, змінивши кожного з нас. Мене призвали стати на захист нашої країни, і переді мною постало складне запитання — як діяти, особливо коли ти християнин. Брати зброю чи не брати? Що робити, коли ворог нищить наші будинки, наших людей, нашу землю...?

Важко знайти відповідь на ці запитання. Я звернувся до Того, у Кого є відповіді. Я почав молитися і адресувати Господу ці складні для мого серця питання. Бог — Єдиний, з Ким я міг прийняти таке важливе і важке рішення.

19.04.2022 ми виїхали на проходження навчання у Збройні Сили України. Одне я зрозумів точно: таке рішення кожна людина приймає особисто, а я навчився поважати рішення кожного.

Ісус Навин 1:7: "Тільки будь дуже сильний та відважний, щоб додержувати чинити за всім тим Законом, що наказав був тобі Мойсей, Мій раб, не відхилишся від нього ні праворуч, ні ліворуч, щоб щастило тобі в усьому, де ти будеш ходити."

Я й надалі буду ділитися з вами, дорога церкво, своїми думками і тим, що Бог кладе на серце. А вас закликаю ревно молитися за мене, та за кожного воїна, який боронить нашу країну! Благослови вас усіх Господь!