Зробіть подарунок дитині, що проживає в зоні бойових дій

Дорогі брати і сестри!

Ми живемо у надзвичайно жорстокому та прагматичному світі. Навколо себе ми щодня помічаємо біль, страждання, сльози та немилосердя. Світ закликає нас стати раціональними, егоїстичними та жадібними, проте це суперечить духу Святого Письма, яке заохочує нас до протилежного.

Жертовність – це прояв безкорисливої ​​любові на практиці; вона часто пов'язана з тим, що я роблю те, чого не хочу, - вона дається через зусилля, біль, через страждання або позбавлення, обмеження себе. А повинна вона бути з радістю, з готовністю віддати все, відразу, до кінця, без жалю. Ближче пізнаючи Христа, ми бачимо, як сильно ми з Ним відрізняємося в цьому. Але, раптом, ми помічаємо те, що було таким важким для мене вчора, стає набагато легшим сьогодні. А, значить, я пройшов з Господом цей шлях і від Нього навчився, з Ним я досяг цієї маленької перемоги над "старою людиною" з її егоїзмом і самоправедністю.

Справжня жертовність не оперує бухгалтерськими категоріями, вона нераціональна і не прораховує прибуток та витрати. Вона постійна, в ній немає зупинок, навпаки, з часом, вона тільки зростає. У цій жертовності немає меж.

Нашій егоїстичний природі більше властиво просити і приймати, ніж віддавати. Жертвувати треба вчитися. Важливо вчитися вгамовувати себе і практикуватися в жертовності. Саме тому проект «Подарунок на Різдво» - це чудова можливість виявити частинку Божої любові та милосердя до ближнього. І хоча нам усім нелегко, все ж нам живеться трішки легше, ніж тим, хто щодня мусить виживати серед пострілів та вибухів, серед злиденного життя, посеред безнадії.

Цей ваш подарунок може стати промінчиком Божої любові, нагадуванням про надію, що мають усі віруючі та свідоцтвом Його рясної благодаті та жертовності Божої людини. Це також унікальна можливість навчити ваших дітей жертовності, дайте їм можливість вибирати подарунки, як для себе, дайте змогу покласти їх до коробки, запакувати та помолитися за того, хто отримає цей подарунок.

Нехай Господь благословить нас так, щоби ми пам’ятали що "більше щастя давати, ніж брати" (Дії 20:35).

Як зробити подарунок для дитини, що проживає в зоні бойових дій

1. Слід взяти коробку. Можна взяти готову коробку, оформлену у Різдвяному стилі (яку роздавали після недільних богослужінь) чи будь-яку іншу коробку, що підходить за розміром. Якщо раптом немає під рукою коробки, то її можна недорого придбати у будь-якому відділенні "Нової Пошти".

2. Обов’язково вказати на кого розрахований подарунок: на хлопчика чи на дівчинку, а також слід зазначити приблизний вік дитини.

Подарунки для дітей, які проживають в зоні бойових дій3. Бажано покласти гарну іграшку. Найрозповсюдженіший варіант: лялька – для дівчат, м’яч або машинка для хлопців.

4. Можна додати духовну літературу, листівку чи навіть написати лист. Обов’язково помоліться про дитину, якій дістанеться ваш подарунок. Можна додати фото сім’ї. Напишіть свою електронну адресу, якщо є.

5. Можна додатково покласти корисні речі:

  • Канцелярські товари.
  • Засоби гігієни: зубна щітка, зубна паста, мило тощо.
  • Солодощі: однак треба класти тільки те, що має досить тривалий термін зберігання.
  • Невеликі іграшки.
  • Теплі шкарпетки.
  • Ліхтарик, складаний ніж тощо.

6. Принесіть спакований подарунок і залиште у чергового коледжу.

Бажано принести подарунок до 31 грудня 2016 року.

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті