Перенесення звершення Спомину

Дорогі брати та сестри, члени церкви «Дім Євангелії» м. Вінниці!

Щиро дякуємо вам за те, що ви залишаєтесь в спокої та послуху, під час непростої ситуації в нашій країні та в усьому світі. Дякуємо за те, що ви приєднались до відео трансляції наших служінь, перебуваєте в молитві та читанні Слова Божого. Ми розуміємо і повідомляємо вам, що це тимчасові міри, які направлені на збереження життя та здоров’я членів церкви.

Повідомляємо вам про те, що проведення Вечері Господньої ми змушені перенести на час після закінчення карантину. Це спричинено кількома факторами:
1. Ми не можемо збиратися у кількості понад 10 осіб в Домі Молитви, і то лише для забезпечення трансляції служінь.
2. Проїзд у громадському транспорті в місті значно обмежений, особливо після введення посилених мір карантину, тому більшість людей не мають можливості відвідати Дім Молитви.
3. Діти та родичі, які не є членами церкви, не дозволяють своїм рідним виходити за межі квартири чи будинку, щоб зберегти їх від зараження.
4. Ми не можемо робити Спомин для обмеженої кількості людей, а іншою частиною знехтувати оскільки Вечеря Господня передбачає участь всієї церкви.

Взявши до уваги вище перераховані обставини, просимо сприйняти це рішення з розумінням та повагою один до одного. Дбаючи про вас, ми діємо на випередження та збереження членів церкви від захворювання, та від нарікання від зовнішніх. Дякуємо за розуміння. Закликаємо церкву до молитви про Боже керівництво, Його захист та благословення.

«Ні про що не турбуйтесь, а в усьому нехай виявляються Богові ваші бажання молитвою й проханням з подякою. І мир Божий, що вищий від усякого розуму, хай береже серця ваші та ваші думки у Христі Ісусі» (Фил. 6:4-6).

Від імені Церковної Ради,
З молитвою про вас,
Служителі церкви «Дім Євангелія»

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті