Запрошуємо вінничан на публічну ходу "На захист життя та сім’ї"

Шановні вінничани, дорогі брати та сестри! Мир вам і вашим родинам!

Закликаємо вас приєднатися до публічної ходи «На захист життя та сім’ї» та взяти участь у сімейному святі, що відбудеться 20 травня 2018 року о 14.00 на площі Т. Шевченка (біля обласного архіву) та Вінницькому міському центральному парку.

Дана хода проводиться в рамках Всеукраїнської акції «Щаслива родина – міцна Україна!» Мета проведення публічної ходи «На захист життя та сім'ї» полягає в тому, щоб привернути увагу до проблем сім’ї та дітей в Україні, об’єднати зусилля представників органів влади та громадськості для захисту цінностей української сім’ї та формування державної сімейної політики, заснованої на біблійних традиційних цінностях.

 Існуючі виклики та загрози для української сім’ї змушують до активних дій. Окрім катастрофічної статистики розлучень існує цілий ряд інших загроз. Зокрема:

  • впровадження гендерного виховання підростаючого покоління, що руйнує природній біблійний формат родини. Сім'я, як союз чоловіка і жінки є основою суспільства, має на меті народження та повноцінне виховання дітей, сприяє збереженню суспільної моралі. І найголовніше: здорова і повноцінна сім'я є найбільшим даром для дитини.
  • Стрімке зростання небажання мати дітей та масова однодітність в українських сім’ях, що призводить до демографічної кризи.
  • Неповні родини та збільшення кількості матерів-одиначок, і як наслідок відсутність батьківства та здорової атмосфери виховання дітей.
  • Соціальне сирітство, коли при живих батьках діти не отримують належної любові, уваги, догляду та виховання.
  • Насилля в родині, що калічить дитячі долі.
  • Подружня зрада, невміння вирішувати сімейні конфлікти, планування сім’ї за допомогою абортів, безвідповідальність батьків, тощо.

Наша участь в ході – це офіційна позиція, що Вінниччина за щасливу родину та міцну Україну. Від наших з вами дій сьогодні залежить майбутнє наших дітей завтра. Адже яка сім’я така й держава, суспільство.

  • Слабка сім’я – слабке суспільство.
  • Сильна сім’я – сильне суспільство.
  • Немає сім’ї – немає суспільства.

Хода «На захист життя та сім’ї» організована за підтримки Управління у справах релігій та національностей при Вінницькій облдержадміністрації, Ради Церков та релігійних організацій та Ради національно-культурних товариств Вінниччини.

Хода «На захист життя та сім'ї» почнеться 20 травня 2018 р. о 14.00 на площі Т.Г. Шевченка, пройде по вул. Соборній до Вінницького центрального міського парку. На площі біля фонтану відбудеться концерт родинної пісні, смачні страви на вогні, гарний відпочинок, фото зони та інші корисні та цікаві активності для родин.

Просимо приєднатися усіх небайдужих заради захисту сімейних цінностей.

Сторінка події у Facebook: https://www.facebook.com/events/2477844855619157
ЗМІ про ходу: https://vezha.vn.ua/na-hodi-za-hrystyyanski-tsinnosti-u-vinnytsi-ochikuyut-5000-lyudej-chastkovo-perekryyut-ruh-sobornoyu/
{phocagallery view=switchimage|basicimageid=3523|switchheight=480|switchwidth=640|switchfixedsize=0}

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті