2 квітня – піст і молитва на захист християнських сімейних цінностей

Закликаємо всіх приєднатися до спільної молитви та посту на захист християнських сімейних цінностей. Піст і молитва проходитиме у понеділок 2 квітня. З приводу того, що вночі з 27 на 28 березня з сайту Президента України була видалена петиція «Просимо вжити заходів для припинення пропаганди гомосексуалізму та захисту традиційних сімейних цінностей». На той момент кількість підписів наближалась до необхідних 25000. Ніяких законних підстав для цього не було. В листі, який надійшов Віктору Танцюрє, автору петиції з Адміністрації Президента вказано, що петиція порушує права ЛГБТ-спільноти.

Автор петиції вважає, що таким чином Адміністрація Президента позбавляє десятки тисяч людей права навіть висловити свою думку про захист християнських сімейних цінностей. В цей же час в деяких школах України вже почали проводити уроки з «Сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності», де, наприклад, навчають, що одностатеві шлюби – це нормально.

А до 2020 року такі програми мають бути впроваджені в усіх школах України згідно з затвердженим Кабінетом Міністрів України «Планом дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року».

Біблія спонукає нас «боротися за віру, раз назавжди передану святим» (Юд.1:3).

Молитовні потреби:

  1.     За керівництво країни, щоб вони у своїх рішеннях, ведучи країну, керувалися Словом Божим і християнськими цінностями.
  2.     За проведення в школах уроків «Християнської етики», а не уроків «Сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності».
  3.     За затвердження в законодавстві України християнських сімейних цінностей.
  4.     За підготовку та проведення Всеукраїнської ходи «За сім’ю» 2 червня.


«Отже, перш над усе я благаю чинити молитви, благання, прохання, подяки за всіх людей, за царів та за всіх, хто при владі, щоб могли ми провадити тихе й мирне життя в усякій побожності та чистості» (1 Тим. 2:1-2)

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті