Нова хвиля спортивного служіння!

Дорогі брати і сестри! Можливо, дехто з вас вже чув про новий етап розвитку молодіжного спортивного служіння у нашій церкві. Мабуть, за браком інформації створюється неповна картина того, що насправді відбувається.

Для довідки трохи історії. Спортивне служіння у нашій церкві існує вже понад 6 років. У різні часи ним займалися наші брати Діма Кукушкін, Андрій Несміянов, Микола Калінчик та інші. Останнім часом за служіння відповідає Микола Калінчик, якому й прийшла ідея побудувати новий, професійний спортивний майданчик зі штучним покриттям. Це було запропоновано не просто так, а для уникнення травмування. До того ж, річковий пісок, який завозили чи не щороку, не тільки вимивається дощем, але й розноситься по території Дому молитви.

Отже, у планах  побудова двох майданчиків: футбольно-волейбольного зі штучним покриттям і допоміжного з пісковим покриттям, але з забезпеченням огорожі, щоб пісок не вимивало.

Під час розгляду цієї пропозиції на братерській раді спільно з молодіжними керівниками були висунуті слушні зауваги стосовно духовної частини служіння, адже нашою метою на землі є не лише організація гарного відпочинку, але й духовний розвиток молоді разом з чудовою нагодою для євангелізації. Саме тому, ми маємо надію, що скоро буде сформована команда з посвячених людей, метою яких стане духовний та фізічний розвиток молоді та досягнення людей для Христа.

Отже, яким чином Ви можете долучитися до цього служіння:

  • По-перше, підтримайте служіння молитовно.
  • По-друге, Ви можете фінансово підтримати будівництво. Наразі вже зібрана доволі значна сума, долучилася і церква, проте для фінального завершення будівництва потрібні ще фінанси.
  • По-третє, Ви можете стати частиною дружньої команди, що стане рушійною силою у розвитку цієї праці на широкій Ниві Господній.

За додатковою інформацією звертайтеся до Миколи Калінчика (093 004 8906) чи молодіжних керівників.

 

Новий спортмайданчик

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті