Підпишіть петицію щодо захисту християнських цінностей (до 29 грудня)

Закликаємо всіх християн підписати петицію до Президента щодо захисту християнських цінностей. Також прохання поширити посилання на цю петицію серед знайомих і допомогти підписати тим, хто не знає, як це робити. Щодня моліться за те, щоб влада правильно відреагувала на дану петицію. Від Вашої активності може залежати майбутнє України.

Посилання на петицію (її потрібно підписати до 29 грудня 2019 року):

https://petition.president.gov.ua/petition/74484

На підписання петицій потрібно витратити не більше 10 хвилин. Майже весь час займе створення акаунту (реєстрація) на сайті. А сама процедура підписання триває не більше однієї хвилини.

Для створення акаунту потрібно мати діючу електронну адресу, на яку прийде посилання для підтвердження реєстрації. Для додаткової перевірки потрібно надати свій податковий номер і очікувати до двох днів для підтвердження. Але в разі наявності акаунту в Приват24 або ЕЦП, верифікацію можна зробити за декілька хвилин.

Електронна петиція — це особлива форма колективного звернення громадян до Президента України (або інших суб’єктів владних повноважень) у вигляді тексту скарги (протесту) та/або пропозиції.
Електронна петиція розглядається у особливому порядку за умови збору на її підтримку не менш як 25000 підписів громадян протягом не більше трьох місяців з дня оприлюднення петиції.
Президент має на електронну петицію публічно оголосити свою позицію стосовно згоди чи незгоди.
  • У разі незгоди - інформувати про аргументи.
  • У разі згоди - організувати спільну з авторами та їх прихильниками роботу з розроблення та втілення плану реалізації петиції.

У Петиції міститься прохання до Президента України, прем’єр-міністра, голови Верховної Ради, голови конституційної комісії, народних депутатів та голів парламентських фракцій і депутатських груп виконати свій обов’язок перед своїм народом щодо захисту та підтримки духовно-моральних цінностей та культурної спадщини нашого народу, інституту сім’ї в Україні:

Підпишіть петицію щодо захисту християнських цінностей

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті